Skagerak: Et af danskernes favoritbrands

Skagerak: Et af danskernes favoritbrands

De fleste danskere kender med sikkerhed det mærke, der tidligere hed Trip Trap, og som nu hedder Skagerak. Det er et mærke, der er kendetegnet ved kvalitet og lækkert design, og det er helt sikkert også et mærke, der passer godt ind i rigtig mange stilbevidste danske hjem. Læs mere om mærket her.

Skagerak er kvalitet og lækre materialer

Du er næsten ikke i tvivl, når du står med et produkt fra Skagerak i hånden. Det er udelukkende, fordi Skagerak har formået at lave et brand, hvor du kender dem for deres design, men du kender dem også for deres kvalitet, og det er det, du kan mærke, når du mærker på et Skagerak produkt. Det lækre materiale taler for sig selv, og det unikke håndværk er også noget, der ikke er nogen, der kan gøre Skagerak efter.

Skagerak produkter kan indgå i dit hjem på mange forskellige måder, så du kan nyde godt af det flotte design og de holdbare produkter på mange forskellige måder. For eksempel laver Skagerak de smukkeste træbøjler, der nok skal holde på dit overtøj i entréen, men de laver også fine opbevaringsløsninger eller praktiske redskaber til køkkenet samt forskellige møbler. Der er altså mange muligheder for at indrette dit hjem med Skagerak.

Dansk design med rødder i den skandinaviske arv

Siden 1976 har Skagerak (dog tidligere under navnet Trip Trap) produceret møbler og andet til hjem lige her i Danmark, og de har altid haft det primære fokus at skabe møbler og tilbehør til hjemmet, som kunne holde i mange år – faktisk i flere generationer. Derfor producerer de stadig den dag i dag møbler og tilbehør i et design, der både er funktionelt og flot, og som er tro overfor den skandinaviske designarv.

Skagerak har altid været optaget af bæredygtighed, og det er også et tema, der gennemsyrer deres designs i dag i alt fra materialerne til produktionen og alt det udenom. Måske er det blandingen af dette, de flotte designs og funktionaliteten, der gør Skagerak til et af danskernes absolutte favoritbrands.

Find kæmpe udvalg af Skagerak på trendyliving.dk

Hvis du gerne vil indrette dit hjem med møbler og tilbehør fra Skagerak, kan du finde et stort udvalg af alt fra Skagerak hos TrendyLiving. De tilbyder faktisk prismatch, så du er sikker på, at du køber dine nye Skagerak produkter til den bedste og billigste pris, du kan. Er du utålmodig efter at få dine nye Skagerak møbler hjem, så kan du på trendyliving.dk faktisk få dag til dag levering på lagervarer, så du hurtigt kan nyde godt af det lækre design i dit hjem.

TrendyLiving har også e-mærket, så du er sikker på, at du kan handle trygt og i god tro hos dem. E-mærket er nemlig din garanti for en sikker handel, når du handler på nettet. Du kan altså roligt gå på jagt efter den næste Skagerak tilføjelse til dit hjem på siden, og ved du hvad du leder efter på trendyliving.dk, så køb Skagerak her.