Bigbags til afhentning: Derfor er det smart

Bigbags til afhentning: Derfor er det smart

Har du brug for at få afhentet dit affald fra din bolig eller byggegrund? Hvis dette er tilfældet, så kan du nu hos sjællandske Grusogaffald.dk vælge mellem flere forskellige løsninger. Det eneste du skal gøre er at besøge deres hjemmeside, hvor du i ro og mag kan vælge mellem afhentning med enten container, grab eller bigbag. Netop sidstnævnte løsning vil være fokus i denne lille artikel. For der er nemlig en hel del gode grunde til at det er smart at vælge bigbag til din næste afhentning af dit affald.

1. Hvad er en Bigbag?

Som navnet antyder, så er en bigbag en stor pose, der typisk anvendes til enten affald eller f.eks. granitskærver eller grus. I modsætning til andre former for afhentning, så er en bigbag en kompakt og praktisk løsning, der har den helt store fordel at du nu helt kan undgå en masse unødvendigt rod og svineri. Al affaldet samles jo netop i posen, så der hverken skal fejes efter aflæsning eller bruges en masse plads på grunden til opbevaring. Og hvis du er bosat på Sjælland, så kan du nu heldigvis få fingre i din bigbag på ganske få minutter hos Grus og affald – og det er uanset om du bor i Ringsted, Køge eller Korsør. For Grus og affald kan nemlig levere din bigbag direkte til din kansten. Prøv f.eks. at klikke på det følgende link for at se hvor nemt det er at bestille afhentning af affald big bag.

2. Hurtig og nem levering og afhentning

En af de helt store fordele ved at bestille din næste bigbag på nettet hos grusogaffald.dk er naturligvis, at du hurtigt og nemt kan få poserne leveret direkte til hoveddøren. Faktisk skal du blot vente 1-3 dage efter din bestilling, og du vil nu være klar til at fylde din bigbag med almindeligt affald eller måske byggeaffald. Og når posen så endelig er fyldt, så vil Grus og affald i løbet af 1-3 dage afhente posen uden at du behøver at røre en finger. Du vil på denne måde nu ikke længere være tvunget til at sende din trailer på overarbejde ved at køre på genbrugsstationen, og samtidigt spare en masse tid i processen.

3. En fleksibel løsning

En bigbag er dog langt mere en blot kompakt løsning til dit affald. Hos Grus og affald kan du nemlig også bestille en bigbag med materialer til f.eks. et have- eller byggeprojekt, såsom f.eks. granitskærver, jord og muld, sand eller grus. Og når projektet langt om længe er afsluttet, så kan du nu blot bede Grus og affald om at hente din fyldte pose med haveaffald eller byggeaffald. Nemmere bliver det da vist ikke. Se de forskellige muligheder her.

4. Prisberegner

Sidst men ikke mindst, så har du hos grus og affald også mulighed for at vide lige præcis hvor mange bigbags du skal bruge på afhentningen af dit affald. Du vil nemlig kunne bruge deres geniale prisberegner på deres hjemmeside, så du aldrig vil ende med at købe for mange eller for få bigbags. Du får med andre ord mere overskuelighed og ikke mindst luft i økonomien ved at vælge en bigbag til dit affald.