Dørhåndtag kode: Gør hjemmet sikrere i år 2021

Dørhåndtag kode: Gør hjemmet sikrere i år 2021

Vil du gerne sikre dig selv mod indbrud i det nye år, så er der forskellige måder at gøre det på. En nem måde at være sikker på, at du gør livet sværere for indbrudstyven, er ved at installere et dørhåndtag med kode. Vil du vide mere om, hvordan det hjælper med at holde indbrudstyven ude, så læs med her.

Gør havedøren sikrere med et dørhåndtag med kode

Der er flere steder i din bolig, hvor det er en rigtig god idé at have et dørhåndtag med kode, fordi ældre løsninger med almindelig lås eller dørhåndtag kan gøre det nemt for indbrudstyven at få adgang til dit hjem. Har du for eksempel en have- eller terrassedør, der er delvist lavet af glas, kan en indbrudstyv nemt smadre ruden og få adgang til huset ved at åbne døren indefra. På den måde kan indbrudstyven så let som ingenting komme ind i dit hjem og hurtigt tage flere ting med sig og forsvinde igen. Men med et dørhåndtag med kode sikrer du dig, at tyven ikke bare kan smadre ruden og åbne døren. Du skal nemlig bruge en kode for at kunne trykke ned på dørhåndtaget, så det vil kun være dig selv og din familie, der vil kunne åbne håndtaget indefra.

Brug dørhåndtag med kode til vinduer

Et dørhåndtag med kode kan også bruges til at sikre andre steder i hjemmet end bare have- eller terrassedøren. Du kan nemlig også bruge et dørhåndtag med kode til at sørge for, at en indbrudstyv heller ikke kan komme ind ad vinduer forskellige steder i huset. Vinduer ned til kælderen er ofte et sted, hvor en indbrudstyv kan have nemt ved at komme ind i huset, men med et dørhåndtag med kode mindsker du sandsynligheden for, at tyven kommer ind ad den vej. Du kan altså sikre dit hus og dine og din families værdigenstande nemt ved at installere dørhåndtag med kode et eller flere steder i hjemmet. Der findes flere forskellige løsninger, så du kan vælge den, der er bedst for dig og din familie.

Find dørhåndtag med kode hos ShobDK.dk

ShobDK.dk kan du finde et bredt udvalg af forskellige slags dørhåndtag med kode. Der finder du for eksempel både dørhåndtag med elektronisk kode og dørhåndtag med trecifrede koder, og du kan også vælge mellem modeller med dørgreb eller dørhåndtag. Du kan også vælge en løsning med en fingeraftrykslæser, som gør det meget nemmere, hvis du for eksempel har børn eller andre i husstanden, der har svært ved at huske en kode. Den løsning kan huske op til 99 fingeraftryk, så der er rigeligt til din egen husstand. Der er altså masser af muligheder afhængigt af, om du skal bruge et dørgreb til et vindue eller et decideret dørhåndtag til terrassedøren eller lignende. Uanset hvilket dørhåndtag med kode du vælger, så er de alle nemme at installere, så du hurtigt kan føle dig mere sikker i hjemmet og være bedre beskyttet mod indbrud.