Mal billigt: Følg disse 4 tips

Mal billigt: Følg disse 4 tips

Prisen for et malerprojekt kan hurtigt løbe op, hvis du ikke finder ud af på forhånd, hvordan du kan spare penge. Men der er faktisk nogle få simple tips, du kan følge, som giver dig billig maling. Læs her 4 tips til, hvordan du kommer billigere i mål med dit maleprojekt.

1. Gør et grundigt stykke forarbejde

Et grundigt stykke forarbejde giver et flottere resultat, hvilket betyder længere tid til, at du skal male igen, hvilket til sidst betyder billig maling. Inden du maler, skal du sørge for, at du har en plan overflade at arbejde på, og at overfladen er ren. Det hjælper malingen til at holde bedre, og det får den også til at se pænere ud. Det øger sandsynligheden for, at du er tilfreds med din maling i længere tid, og det gør dermed også sandsynligheden for, at du skal bruge penge på maling igen kort tid efter, meget mindre.

2. Vælg en maling, der holder

En anden måde at holde udgifterne til maling nede er ved at købe billig maling, der holder. Det kan sagtens lade sig gøre at finde kvalitetsmaling til gode priser, så det er med at se sig om efter gode tilbud eller generelt lave priser på god maling. En maling i god tid holder bedre, så den ser nymalet ud i længere tid, og ligesom med ovenstående tip, vil der også være længere tid, til du skal male igen og dermed også færre penge, du skal bruge på maling. Det kan altså sagtens svare sig at finde en kvalitetsmaling.

3. Brug den rette mængde maling

Du kan hurtigt komme til at bruge for meget maling, når du maler, og det er skidt af flere årsager. For det første bliver det ikke ligeså flot, når du er færdig med at male, og for det andet bliver det dyrere for dig i længden, fordi du skal bruge en større mængde. Har du for meget maling på rullen eller penslen, kan du opleve, at malingen laver såkaldte ”gardiner”, som ikke ser pæne ud, og du ender med at betale mere for en større mængde maling.

4. Find billig maling hos Nordicmaling

Er du på udkig efter billig maling, så kan du finde det hos Nordicmaling. De har et bredt udvalg af billig maling i god kvalitet, og de har faktisk prismatch, så du er sikker på, at du altid kan få den skarpeste pris, når det kommer til billig maling. På nordicmaling.dk kan du se det store udvalg, og du kan bestille al malingen til levering direkte til din hoveddør, så du ikke selv skal slæbe de tunge bøtter hjem fra farvehandlen.

Husk at finde ud af, hvilken type billig maling du skal bruge, før du går i gang med dit malearbejde. Der er nemlig stor forskel på, hvilken type maling du skal bruge til træværk, og hvilken type du skal bruge til vægge eller andre materialer, og dit resultat vil blive meget flottere, hvis du bruger det rigtige.