Ib Laursen: Et brand med dansk design DNA

Ib Laursen: Et brand med dansk design DNA

Ib Laursen er et brand, som har dansk design DNA. Virksomheden designer og sælger indretningsartikler til både hus og have, der matcher nordiske designtraditioner. Ib Laursen er en familieejet virksomhed, som er kendt for at levere produkter i høj kvalitet med et nutidigt design. Brug deres vidunderlige møbler og boligtilbehør for at gøre plads til mange hyggelige stunder – inde såvel som udendørs.

Skab unik og hyggelig indretning med Ib Laursen

Ib Laursens sortiment af produkter er bredt, og byder på masser af muligheder for at give din indretning personlighed. Brandet er kendt for sit nutidige design, der giver dig mulighed for at skabe din helt egen stil. Ib Laursens møbler og boligtilbehør er desuden lavet i høj kvalitet, så du kan nyde dem i mange år fremover.

 

Brandets æstetiske rødder er solidt plantet i den skandinaviske designtradition, men der bliver trukket inspiration fra hele verden. Ib Laursen har fokus på de gamle, nordiske traditioner, men tilføjer gerne et strejf af noget mere internationalt. På den måde er Ib Laursen et brand, der formår at forene det bedste fra begge verdener.

En hyggelig indretning for enhver smag

Uanset om du er til det enkle og rene nordiske design eller foretrækker noget mere kreativt og personligt, kan Ib Laursen hjælpe dig med at skabe lige netop den hyggelige indretning, du drømmer om. Deres produkter passer til enhver smag og budget. Ib Laursens design er unikt, og du vil ikke finde nogen, der ligner. Ib Laursen giver dig altså mulighed for at skabe en helt personlig indretning, som afspejler din stil og personlighed.

 

Ib Laursen er et alsidigt brand, der blandt andet byder på:

– Møbler

– Belysning

– Brugskunst

– Tekstiler

– Køkkenudstyr og -redskaber

Altid i en skøn nordisk stil, der kan passe ind i indretningen hos de fleste.