Sådan får du en smuk finish med Nordsjø vægmaling – Tips til det bedste resultat

Sådan får du en smuk finish med Nordsjø vægmaling – Tips til det bedste resultat

Nordsjø vægmaling er en populær maling blandt husejere, da den giver et flot finish. Malingen findes i mange forskellige farver, så du kan finde den helt rigtige til din bolig. I dette blogindlæg vil vi give dig nogle tips til, hvordan du får det bedste resultat med Nordsjø vægmaling.

Nordsjö Maling – Smuk finish og let at anvende

Nordsjø vægmaling er kendt for sin smukke finish og giver et flot resultat hver gang. Malingen er nem at anvende, og der er ikke behov for at grunde før påføring. Nordsjø vægmaling kan dog være en smule dyrere end almindelig maling, så det er vigtigt at overveje om det er den rigtige farve, inden du går i gang med projektet. Til gengæld er kvaliteten også høj, hvorfor det vil kræve færre lag og mindre arbejde at opnå et godt resultat, så det kan altså godt svare sig at betale lidt ekstra for at få en bedre kvalitet.

Brug den rigtige pensel eller rulle når du maler

Når du maler med Nordsjø vægmaling, er det vigtigt at bruge den rigtige pensel eller rulle. Det er især vigtigt at bruge en pensel, der er egnet til maling af vægge. Typisk vil det nemmeste være, at bruge en pensel til at komme ind i hjørnerne og male kanterne ved listerne, mens malerrullen er god til de store flader. En anden fordel ved rullen er, at den ikke har samme tendens til at efterlade striber, så du vil få et meget mere jævnt resultat.

Sådan gør du:

  1. Sørg for god afdækning og rigeligt malertape
  2. Start med at male alle kanter og hjørner, hvor rullen ikke kan komme ind
  3. Mal de store overflader med rullen
  4. Giv væggene 2. lag maling, hvis det er nødvendigt
  5. Fjern malertapen inden malingen tørrer helt