HEPA filter: Derfor skal du købe en støvsuger med HEPA-filter

HEPA filter: Derfor skal du købe en støvsuger med HEPA-filter

En støvsuger er et af de redskaber derhjemme, som man ganske enkelt ikke kan leve foruden. Støvsugeren er er jo netop designet til at fjerne støvpartikler, snavs, hår og alt det andet der med tiden er flyttet ind på dine tæpper og gulve. Når dette så er sagt, så er det desværre ikke alle støvsugere der er i stand til at suge de mindste luftbårne støvpartikler – hvilket er en kilde til konstant frustration hos mange allergikere. Heldigvis findes der i dag et effektivt middel til at gøre dit hjem 100% støvfrit. Du skal nemlig blot anskaffe dig en støvsuger med HEPA filter.

1. Hvad er et HEPA filter?

HEPA står for ”High Efficiency Particulate Air”, og er et luftfilter til din støvsuger med et ekstra tætte fibre, der skaber et fint net i filteret. Dette net er designet til at kunne opfange selv de mindst partikler, og er således svaret på rigtig mange danskeres rengøringsbønner. Udover støvsugere så kan du også få et HEPA filter til dine luftfiltre i boligen. Den store fordel ved at have en støvsuger med HEPA filter er således, at du på langt mere effektiv vis kan slippe af med genstridigt dyrehår, støvmider, pollen, tobak hvilket gør filteret helt perfekt til folk der lider af allergier.

2. Fordelene ved HEPA filtre

Fordelene ved at anvende et HEPA filter i din støvsuger er bestemt til at tage og føle på. Et HEPA filter vil nemlig være i stand til at forbedre luftkvaliteten i din bolig ganske markant. Almindelige støvsugere har nemlig en uheldig tendens til at opsuge de forskellige partikler for blot at puste dem ud i rummet igen. Ved at anvende et HEPA filter, så er du således sikker på at partiklerne bliver hvor de hører hjemme – i din støvsuger. HEPA filteret er dermed en fantastisk måde at give dig selv ro i sindet på, hvis du har en derhjemme der f.eks. lider af astma, høfeber eller andre allergier – og er således bestemt en investering som du bør foretage. Og den gode nyhed er, at et kvalitets HEPA filter ikke engang behøver koste en formue hos de bedste forhandlere på nettet.

3. Hvornår skal jeg så udskifte mit HEPA filter?

Selvom dit HEPA-filter er designet til at holde rigtigt længe, så skal det trods alt alligevel udskiftes efter omtrent 2-3 år – alt afhængigt af hvor ofte du støvsuger. Heldigvis kan du i dag hos Stoevsugerposen.dk finde en billig HEPA filter udskiftning. Det eneste der kræves er at besøge deres hjemmeside for at finde det HEPA filter, der passer til netop din støvsugermodel. Læn dig derefter tilbage og vent på at dit filter lander i postkassen. Dog anbefales det altid, at du køber mere end et HEPA filter hos Stoevsugerposen. Du kan jo nemlig lige så godt drage fordel af den gratis levering ved køb på over 499 kroner, som du får hos Stoevsugerposen. Så hvorfor ikke smide 3 HEPA filtre i indkøbskurven for at slippe for yderligere fragtomkostninger? På denne måde vil du jo også altid have ekstra filtre liggende – bare for en sikkerheds skyld. Klik her for at bestille dit nye HEPA filter.