Få fingrene i din drømme-Mercedes med leasing

Få fingrene i din drømme-Mercedes med leasing

Er du en af de mange, der har drømt om fra barnsben at køre rundt i en Mercedes til hverdag, så kan drømmen sikkert godt stadig virke lidt langt væk i dit voksne liv. For en Mercedes er dyr, og medmindre du tager et dyrt billån eller sparer op i meget lang tid, så kan det være svært at opfylde drømmen. Men så kan det være, at du skal overveje Mercedes leasing, der kan være en nemmere vej til at få drømmen opfyldt.

Få overblik over økonomien med Mercedes leasing

Hvis du drømmer om en Mercedes, og du ikke har lyst til hverken at tage et dyrt billån eller skulle spare op i uoverskueligt mange år for at få råd til din drømmebil, så er Mercedes leasing også en løsning. Og der er faktisk rigtig mange gode grunde til at vælge Mercedes leasing frem for et billån, for med Mercedes leasing kan du få fuldt overblik over din økonomi, da du betaler en fast månedlig udgift, og afhængigt af din leasingtype slipper du også for at betale for reparationer, service og eventuelt også vejhjælp og vinter-/sommerdæk. Med Mercedes leasing betaler du en førstegangsydelse og derefter et månedligt beløb for hver måned, leasingaftalen løber, og når leasingaftalen slutter, skal du enten aflevere bilen tilbage til leasingfirmaet eller købe den selv, men det kommer igen an på, hvilken leasingtype du vælger. Mercedes leasing vil typisk løbe over 2-3 år, og derfor vil det også være billigere end for eksempel et billån. Find Mercedes leasing her.

Find ud af, hvilken type Mercedes leasing du skal vælge

Der findes flere forskellige typer Mercedes leasing, så du kan finde lige præcis den løsning, der passer til dig. Vil du helst gerne kende alle dine udgifter på forhånd, og har du et godt overblik over, hvor mange kilometer du kører om året, så er operationel leasing den rette model for dig, da den månedlige ydelse dækker al drift af bilen i leasingperioden. Har du derimod brug for frihed til at kunne køre så meget, som du vil, samtidig med at du kan købe bilen, når leasingaftalen slutter, og kan du sagtens selv stå for service og reparationer på bilen, så kan det være, at finansiel leasing er løsningen for dig. Du kan også vælge sæsonleasing, der giver dig muligheden for at skifte bil, når kalenderen går fra sommer til vinter, eller du kan måske også finde ud af en løsning om splitleasing med din arbejdsgiver. Du kan læse mere om de forskellige leasingtyper på agilease.dk.

Lad Agilease finde den Mercedes, du drømmer om

 

Har du en bestemt model af Mercedes i tankerne, så kan det være, at Agilease allerede har den hjemme. De kan sørge for at lave en leasingaftale, der er skræddersyet til dine behov, og har de ikke allerede drømmebilen på lager, så hjælper de dig også gerne med at få den hjem fra Tyskland, så du kan få lige præcis den bil, du drømmer om.