Er det din hobby at lave creme fraiche?

Er det din hobby at lave creme fraiche?

Helt grundlæggende er creme fraiche syrnet fløde, som du kan anvende til mange forskellige ting i dit køkken. Det er ofte billigt at købe ind, og det kan give rigtig meget til en snack eller et måltid, og derfor er det heller ikke det optimale sted at spare, da vi taler om ganske få kroner for at kunne tilføje creme fraiche til din ret.

Hvad kan man bruge creme fraiche til?

Du kan anvende creme fraiche til mange forskellige snacks og retter, når du laver mad. Du kan fx nemt lave en dressing baseret på creme fraiche, lave bagværk med creme fraiche i eller hvad du nu har lyst til. Der er mange former for dressinger, der gør brug af en større eller mindre mængde af creme fraiche, og så fungerer det nu også perfekt til at lave dip til dine chips fredag aften.

Husk at kigge på fedtprocenten

Når du skal i gang med at bruge creme fraiche i din madlavning, kan det være en rigtig god idé at holde øje med fedtprocenten på din creme fraiche. For der kan nemlig være stor forskel på de mange forskellige creme fraiche produkter på hylderne i dit lokale supermarked. Der er både mulighed for at finde meget fedtholdig creme fraiche samt meget fedtfattig creme fraiche. Så du skal lige finde ud af med dig selv, hvad du er til.

Kan hjælpe dig i køkkenet

Alt i alt er det bare en rigtig god idé at vænne dig til at bruge creme fraiche i nogle af dine retter, da det kan give meget mere dybde til mange forskellige måltider. Og så er det en nem måde lige at peppe en salat eller lignende op på, uden at det tager lang tid eller kræver helt vildt meget forberedelse i køkkenet.

 

Husk at du kan finde creme fraiche i alle supermarkeder, så det burde ikke være svært for dig at finde frem til, hvis du er kommet hjem uden at have fået det med fra din indkøbstur, eller hvis du pludselig finder ud af, at du står og skal bruge det i en ret.