Advokat sikrer din erstatning ved tyveri af dit hobbyudstyr

Advokat sikrer din erstatning ved tyveri af dit hobbyudstyr

Teknologi og diverse maskiner har længe været en del af hverdag og fritid for mange borgere. Mange har endda et større udvalg af teknologi og maskiner derhjemme, som bruges til hobby. Når hverdagens mange punkter og dagsordener er vinget af, kan man bruge de sidste af dagens timer til at udfolde sine hobbyer. Disse kan have flere forskellige former, men for mange kræver deres hobby en eller anden form for udstyr. Uanset om det er møbelsnedkeri, gaming, 3d-print eller sport vil meget af det udstyr, som man kan købe i dag, være af høj værdi. Dette udstyr har ofte kostet i dyre domme og kræver både forsigtighed og vedligehold. Frirummet, hvor man kan slappe af, har måske krævet udstyr, som koster mange, mange tusinde kroner. Derfor er der også flere, som vælger brede forsikringer, som dækker mere eller mindre alt. Når man ejer noget af denne type værdi, er der absolut intet mærkværdigt i at ville passe bedst muligt på det og i værste tilfælde sørge for, at man kan få en erstatning, hvis uheldet skulle være ude. 

 

Kampen med forsikringen

Selvom mange har en forsikring, der dækker indbrud og tyveri af ejendele, herunder det dyre hobbyudstyr, er det ikke altid lige let at bevise, at man har ret til erstatning. Man skal nemlig løfte en bevisbyrde, før forsikringen er villig til at udbetale erstatningen. Dette kan være en fuldstændig uoverskuelig kamp, fordi man ene mand sjældent kan hamle op med en forsikrings juridiske viden. Som menigmand har man ikke det store kendskab til love og paragraffer og alle de smuthuller, der måtte være for et forsikringsselskab. Derfor kan det være nødvendigt at indkalde juridisk assistance fra en advokat for at få skovlen over forsikringsselskabet, så man kan få udbetalt sin erstatning. 

 

Advokat specialiseret i erstatning

Det er langt fra alle advokater, som ved alt om erstatning. Som indenfor næsten alle andre erhverv, er der også her speciale-områder. Skal du i kamp mod dit forsikringsselskab, kan det derfor være en fordel at finde en advokat, som er specialiseret i erstatning. En erstatningsadvokat kan være den afgørende faktor i, om du vinder netop denne kamp. For en advokat med speciale i erstatning kender juraen på området mindst lige så godt som forsikringsselskabet, og bliver formentlig dit afgørende kort på hånden, hvis der bliver tale om en retssag. I mange tilfælde vil forsikringen ikke være interesseret i at tage det til en retssag, da dette ofte vil føre til negativ omtale for dem. Med en advokat der ved alt om erstatning, kan du altså løse konflikten, før det udvikler sig til en sag med langt større omkostninger.