4 muligheder med smarte gallerihylder

4 muligheder med smarte gallerihylder

Har du en butik, en klinik, et kontor eller lignende, der trænger til en opfriskning, så kan en gallerihylde være noget for dig. Der er nemlig masser af muligheder for at indrette med en gallerihylde, så du kan skabe stemning lige der, hvor du har brug for det. Få 4 gode idéer her.

1. Brug en gallerihylde til billeder

Den åbenlyse måde at bruge en gallerihylde på er selvfølgelig ved at bruge den til at stille billeder på. Det kan være en god måde at vise nogle bestemte budskaber frem i en forretning, men en gallerihylde med billeder på kan også sagtens bruges på et kontor eller derhjemme for at skabe en hyggelig stemning. Prøv for eksempel at stille billedrammer i forskellige størrelser og materialer på din gallerihylde – det giver en hyggelig atmosfære i rummet, at det ser lidt tilfældigt ud.

2. Skab en hyggelig stemning med nips på gallerihylde

En anden god måde at bruge en gallerihylde på er ved at sætte små nipsting, vaser eller lignende. Nips kan hurtigt komme til at se rodet ud på almindelige hylder, især hvis du har flere ting stående sammen, men på en gallerihylde kan det se mere ordnet ud, fordi hylden er så smal, som den er. Det kommer derfor til at se mere ryddet ud for øjet, og du har mulighed for at vise de ting frem, du vil og skabe en hyggelig stemning ved at have noget lidt mere personligt eller bestemte designs stående.

3. Lav en stilfuld udstilling på gallerihylde

Hvis du har brug for at kunne udstille småting, billeder eller lignende, kan du også bruge en gallerihylde. Den kan nemlig snildt bruges til at lave en stilfuld udstilling af produkter i din butik for eksempel, hvor dine kunder nemt kan danne sig et overblik over dine produkter, når de står på en gallerihylde. Der er selvfølgelig ikke plads til store ting, men har du mindre produkter, kan de sagtens være der. Køber du din gallerihylde hos display.dk, skal du heldigvis ikke være bekymret for, om du stiller for tunge ting på den, for den kan bære helt op til 15 kg.

4. En gallerihylde kan også bruges til bøger

Et sidste tip til indretningen med en gallerihylde er at bruge den til at fremvise bøger på. En gallerihylde er nemlig den perfekte måde at overskueliggøre forskellige bøger, så de er lige til at gå til, og den forreste kant på en gallerihylde forhindrer bogen i at glide og falde ned, så du uden problemer kan have bøger stående på skrå, så alle kan se dem.

Vil du kigge mere på gallerihylder, så se dem her hos display.dk, hvor de har forskellige størrelser og farver af gallerihylder. Du kan faktisk få gallerihylder på helt op til 200 cm hos display.dk, og de kan også let skæres til, så du har mulighed for at lave lige den udstilling, som du gerne vil. Har du brug for din nye gallerihylde hurtigt, har display.dk dag-til-dag levering.