Bigbag Guide: Hvad er det, hvad vejer den og hvor køber man?

Bigbag Guide: Hvad er det, hvad vejer den og hvor køber man?

Hvis man er i gang med et større bygge- eller haveprojekt, så vil man typisk være på udkig efter praktiske løsninger til at få jobbet klaret på så nem en måde som overhovedet muligt. Og en af de mere populære løsninger i dag til at gøre netop dette, er de fantastiske bigbags. Men hvad er en bigbag så for en størrelse? Få svaret ved at læse videre her.

1. Hvad er en bigbag?

Som navnet antyder, så er en bigbag ganske enkelt en stor pose eller sæk med plads til rigtigt meget, og anvendes typisk indenfor byggebranchen eller til affaldshåndtering. En bigbag vil typisk være fremstillet i enten plast eller nylon, og er gået hen og blevet en rigtig populære løsning for folk der ønsker sig en praktisk og overskuelig måde at opbevare deres byggematerialer eller byggeaffald på. Så uanset om du skal anlægge ny indkørsel eller måske blot tømme loftet for gammelt affald, så vil du bestemt ikke gå galt i byen med en bigbag. En bigbag er nemlig en praktisk og ikke mindst super effektiv løsning, der oven i købet ikke koster en formue. Få leveret din bigbags direkte ved kantstenen enten tomme eller måske med grab, hvis der f.eks. er tale om større mængder grus eller jord.

2. Hvad vejer en bigbag?

Der findes naturligvis ikke en entydig vægt på en bigbag, da dette fuldstændigt afhænger af hvad du vælger at komme i den. Grus vejer jo mere end f.eks. haveaffald, så det vil i sidste ende afhænge af hvilket type projekt du har gang i.

3. Perfekt til affald

Et af de områder hvor der ofte anvendes bigbags er affaldsafhentning, hvor disse store sække især brillerer. Det eneste du skal gøre er nemlig, at fylde din tomme bigbag med dit affald – f.eks. byggeaffald eller haveaffald – og så blot bestille en afhentning af posen/poserne. Nemmere bliver det vist ikke. Bestil din bigbag her.

4. En miljøvenlig løsning

Men bigbags er faktisk langt mere end en praktisk måde opbevare byggematerialer eller at slippe af med ens affald på. En bigbag er nemlig også en fremragende måde at gøre affaldssortering betydeligt nemmere i den anden ende på forbrændingsanlægget. På denne måde vil der nu være langt mindre risiko for at affaldet ender det forkerte sted, hvilket naturligvis kommer miljøet rigtigt meget til gode.

5. Et godt alternativ til containerleje

En bigbag er desuden også et rigtigt økonomisk alternativ til at leje en dyr container til f.eks. dit grus, sand, sten eller jord. Og så giver en bigbag dig oven i købet en langt større fleksibilitet end containeren, idet du 100% selv vælger hvor længe du ønsker at have dine big bags før de skal afhentes.

6. Vælg en god forhandler

Nu hvor du ved lidt mere om hvad en bigbag er for en størrelse, så skal det nu handle om at finde din nye bigbag forhandler. Og her anbefales det klart, at du vælger en forhandler der kan give dig de bedste fragtbetingelser, billige priser og ikke mindst de bedste leverings- og afhentningsmuligheder. Vi anbefaler i denne forbindelse, at du prøver at tage et kig hos grusogaffald.dk – der oven i købet kan levere dine bigbags til hele landet.