Spar penge med den rette printerløsning til erhverv

Spar penge med den rette printerløsning til erhverv

Printere anses af mange for at være en given ting på deres arbejdspladser. For mange er den en trofastven, der hjælper én med at udføre opgaverne og dagligdagens pligter. Men til trods for dens flittige brug, ligger printere oftest i de lavere lag af fødekæden inden for optimeringspunkter.

Det er nemlig oftest ikke printere, som man har i tankerne, når der tænkes på besparelser eller forbedringer. Dog kan der være adskillige fordele at hente for dig, ved at undersøge dine printere.

Tydelige og gemte problemer

Når det kommer til printere, kan du støde på tydelige såvel som ”usynlige” problematiske faktorer. I de fleste tilfælde, vil ud oftest støde på de tydelige, hvor eksempler her kan omfatte alt fra:

  • Blinkede røde alarmer
  • Støj
  • Langsom opstart
  • Fejl print
  • Blækproblemer
  • Og mere

De usynlige kan her indebære de indre faktorer i maskinen, samt de tekniske udfordringer med maskinen. Eksempelvis kan det være, at printeren bruger elektricitet til at opvarme og klargøre blækaffyringsprocessen. Dette kan i mange tilfælde øge strømforbruget markant, særligt hvis der er tale om ældre printerløsning.

Ligeledes kan et andet skjult problem være printerens elforbrug. På mange arbejdspladser bliver printerne brugt hyppigt, hvor der sagtens kan være tale, om alt fra et par udskrivninger til mange flere. Fortsætter dette kan det hurtigt løbe op i større elregninger over tid – og i en tid, hvor elpriserne stiger, kan det hurtigt komme til at kunne mærkes tydeligt på bundlinjen.

Strategisk udskiftning og opgradering

Er jeres printer defekt eller har brug for en udskiftning, leder det næste spørgsmål sig videre til, hvilken én ny I skal vælge. Der findes et hav af pritnerløsninger ude på markedet, hvoraf det for mange kan virke uoverskueligt med så mange valgmuligheder.

For at gøre din søgning lettere, bør du altid tænke over:

  • Forbruget (el, papir og blæk)
  • Funktioner
  • Og om printeren falder i ét med jeres målsætninger

Ved at have ovenstående in mente, kan du lettere fravælge de printere, som ikke gavner jeres arbejdsplads og målsætninger. Der kan her være tale om et effektivt forbrug og funktioner til at understøtte forretningskristiske arbejdsprocesser.

Et godt eksempel på en af morgendagens printere

Når det kommer til printere, findes der en del eksempler derude, som er kendetegnet for at have gode karakteristikker. Et godt eksempel kommer fra Epson, som har udviklet en miljøvenlig inkjet printer til erhvervsbrug.

Denne printerløsning er kendetegnet for det brug af varmeteknologi, som kort fortalt gør, at printeren bruger markant mindre strøm til opstart. Dette giver yderligere flere fordele, hvad angår udskiftningskomponenter.

En imponerende statistik her er, at Epson’s inkjet printer bruger 83% mindre energi, end hvad en normal laserprinter bruger, hvilket på års basis er et markant beløb og ikke mindst mulige besparelser.