Ny mini polermaskine på markedet

Ny mini polermaskine på markedet

Den britiske bilpleje producent Auto Glanz stormer ind på det danske marked, med deres effektive produkter til at holde bilen vedlige. 

 

I længere tid har de været i udviklingsproces om noget af det de er mindre kendt for – deres hardware.

 

De har netop lanceret en mini polermaskine på batteri, som der er ekstrem effektiv til de mindre steder på bilen samt på MC.

 

Vi kommer ind på:

  • Hvad kan maskinen
  • Hvor giver det mening at bruge den
  • Hvad skal du bruge den sammen med

 

Hvad kan polermaskinen

Polermaskinen er af typen Dual Action med enten 3 eller 12 mm udsving. 

 

Ved at skifte adapter kan den også fungere som en rotary polermaskine – men for de fleste vil det være Dual Action polermaskinen med 12mm udsving som vi vil anbefale. 

 

Modsat mange andre maskiner på markedet, kan denne holde til at der lægges pres på maskinen (inden for rimelighedens grænser), og den vil stadig rotere og sørge for at fjerne / polere noget lak på enten din bil eller din MC.

 

Der medfølger 2 batterier og oplader.

 

Hvor giver det mening at bruge den

En mini polermaskine på batteri giver mening at bruge på alle de smalle steder på din bil, hvor du ikke kan komme til med en ”rigtig” polermaskine, der typisk er på 5” eller 6”. Med denne maskine kan du bruge enten 1,4” skiver eller 2.2” skiver. 

 

Det gør den særlig ideel til lakerede kofangere, false, paneler, B-stolper, indvendig pianolak og andre små steder på bilen, hvor du gerne vil have mulighed for at polere området op. 

 

Har du en motorcykel – er den særligt velegnet at bruge på hele motorcyklen. Se guide til polering af mc her>>

 

Hvor giver det mening at bruge den

Brug gerne mini polermaskinen sammen med f.eks. en 15mm Dual Action polermaskine på ledning hvis du skal polere en hel bil. 

Af polermidler kan du bruge, det der passer til opgaven, men typisk vil du i langt de fleste tilfælde kunne nøjedes med at have et sæt bløde polerpuder sammen med et fint polermiddel, og et sæt hårde polerpuder sammen med et hårdt polermiddel. Så har du mulighed for at både fjerne lidt ridser og sørge for en pæn afslutning i en to-trins polering. 

 

Hvorfor polere din bil eller MC

Med tiden sætter sol og udefrakommende elementer sit præg på lakken. Hvis du oplever at lakken ”ser træt ud” selv efter du har vasket og tørret bilen, eller ligefrem kan se at den er falmet, så er det tid til at få den poleret. Har du små overfladiske ridser (der ikke kan mærkes med en negl) kan du også i langt de fleste tilfælde komme af med disse ridser.