Hvor meget E juice om dagen? Bliv klogere på E juice her

Hvor meget E juice om dagen? Bliv klogere på E juice her

E juice er det, du bruger, når du benytter dig af E cigaretter, og det er det, der sørger for, at du får den tykke damp og den gode smag. Men er du ny i E juice verdenen, kan det være rart at vide, hvor meget E juice du skal bruge, og hvad E juice egentlig er, og det kan du læse meget mere om her.

Mængden af E juice handler om flere ting

Når du skal bruge E juice, kan det være svært at vide på forhånd, hvor meget E juice du kommer til at bruge om dagen. Men det afhænger af flere ting, blandt andet hvor meget E juice, der kan være i din E cigaret. Det skifter nemlig fra model til model, og derfor er det en af faktorerne, der bestemmer, hvor meget E juice du bruger om dagen. Nogle E cigaretter er meget store, og derfor kan forbruget af E juice komme højt op.

Derudover afhænger dit forbrug selvfølgelig også af, hvor mange gange du vil bruge din E cigaret om dagen, for eksempel i forhold til hvor meget nikotin du bruger. Det er altså også et spørgsmål om smag og behag.

E juice indeholder kendte ingredienser

Hvis du ikke ved, hvad din E juice indeholder, så er der ingen grund til at bekymre dig, for indholdet i E juice er faktisk nogle ingredienser, der allerede bruges flittigt i fødevarebranchen. En stor del af E juice er de to stoffer vegetabilsk glycerol og propylenglycol, også kendt som henholdsvis VG og PG. Vegetabilsk glycerol er vegetabilsk fedt, der typisk udvindes fra plantefrø, og i fødevareindustrien er det kendt som E-422. Propylenglycol kendes i fødevareindustrien som E-1520, og det er et levnedsmiddel, der bruges i mange forskellige fødevarer. Det bliver nedbrudt i kroppen til mælkesyre og eddikesyre, der begge er lette at nedbryde, og processen er helt ufarlig for din krop.

E juice indeholder også demineraliseret vand, der egentlig bare er almindeligt postevand uden salt og mineraler – altså vand, der kun indeholder vand. E juice indeholder selvfølgelig også aromaer, der giver smag, og hvis du vælger en variant med nikotin, er der også nikotin i. Du kan finde E juice med forskelligt indhold af nikotin hos easy to smoke, hvor du også finder masser af forskellige smagsvarianter.

E juice giver frihed til at vælge

Der findes rigtig mange forskellige smagsvarianter af E juice, ligesom det er muligt at vælge E juice med forskelligt indhold af (eller ingen) nikotin. På den måde kan du helt selv vælge, hvor meget nikotin du får, og hvilken smag du helst vil have. Det kan gøre brugen af E juice til en nydelse for dig, fordi du får det, præcis som du vil have det.

Er du klar til at vælge din E juice, så se udvalget af juicer her på easy-to-smoke.dk, hvor du også kan finde kits til at blande din egen smag.