Driller koblingen? Tag kørekort til automatgear hos LZ Køreskole

Driller koblingen? Tag kørekort til automatgear hos LZ Køreskole

Ønsker du at tage dit kørekort i en bil med automatgear? Hos LZ Køreskole har de meget erfaring med dette og ved præcis, hvad det kræver at gøre dig til en dygtig og ikke mindst sikker bilist i biler med automatgear. Tag et kig på https://lzk.dk/pakke/automatgear-korekort/, og book din plads allerede i dag!

Hvorfor vælge kørekort automatgear?

Vil du have kørekort til en bil med automatgear? Hos LZ Køreskole er de eksperter i undervisning i denne type biler. De har mange års erfaring med at lære folk at køre sikkert i en bil med (og uden) automatgear. Der er ikke en kæmpe stor forskel på at køre med eller uden automatgear, men det kan alligevel være en god idé at tage kørekort til automatgear, hvis du på forhånd ved, at du kommer til at køre mest i biler med automatgear fremadrettet. På den måde får du mest mulig erfaring med dette, og du bliver en endnu bedre bilist.

Hvad er forskellen på manuelt og automatgear?

Når du kører i en bil med automatgear, behøver du ikke bekymre dig om koblingspunktet eller gearskifte på din køretur, og du behøver heller ikke at koble ud, når du bremser. Du skal dog være opmærksom på, at gaspedalen og bremsepedalen er forbundet, så bilen begynder at køre, når du slipper bremsen (hvis du ikke har sat bilen i neutralt gear). Det er derfor en god idé at øve sig i at køre i en bil med automatgear, hvis du vil have mest muligt erfaring med dette, inden du selv skal køre i trafikken.

Skal man have et specielt kørekort for at køre bil med automatgear?

Du behøver ikke et specielt kørekort for at køre en bil med automatgear. Det fremgår ikke af dit kørekort kategori B, om du har taget det i en bil med automatisk eller manuelt gearskifte, så uanset hvordan du tager dit B-kørekort, får du førerret til både automatgear og manuelt gear.