Den bedste sovemaske i silke

Den bedste sovemaske i silke

Har du svært ved at falde i søvn, eller vågner du midt om natten og ikke kan falde i søvn igen, kan en sovemaske være løsningen.

Supersover har et varieret udvalg af sovemasker, blandt andre en super lækker silke sovemaske.

Luk lyset ud og få bedre søvn

Sovemasker virker på den måde at de lukker alt lys ude. Skarpt sollys der sniger sig ind mellem gardinerne, eller under persienner, kan være meget forstyrrende for din søvn.

Elektrisk lys som små vågelamper i din PC eller telefon, kan også forstyrre din søvn, helt uden at du bemærker det. En sovemaske lukker alle former for lys ude og hjælper dig derved at sove bedre.

Andre gode råd som kan hjælpe dig med at sove bedre

Sov ikke om dagen. Hvis du har svært ved at finde sengen om aftenen, så bliver du træt i løbet af dagen. Prøv i en periode, ikke at kompensere, ved at sove om dagen.

Drik ikke kaffe og opkvikkende te efter aftensmaden. Alt med koffein virker opkvikkende og forstyrrende på søvnen. Koffein virker i lang tid, så det er bedst helt at undgå det, efter aftensmaden.

Motion giver fysisk træthed. Har du et stillesiddende job, bør du dyrke en form for motion, eller tage cyklen til og fra arbejde. Det er vigtigt at din krop føler sig træt, når du gerne vil sove.

Læs en bog. Gå i seng et kvarter før du plejer og læs et kapitel i en bog. Hvis dine tanker har det med at tage på langfart og fare vild i dagens forløb, så giv den noget helt andet at falde i søvn på.

Sovemaske og eventuelt mørklægningsgardiner skaber følelsen af mørk nat, som din krop og hjerne har brug for. Fjern alt med vågelys fra dit soveværelse.