Beroligende natlampe

Når du får børn, bliver den dybe, virkelig afslappende søvn på dine enkelte dage et nostalgisk, fjernt minde. Babyer skriger, når de er sultne eller har brug for bleskift. Småbørn skriger, fordi … jamen, det betyder ikke rigtig noget, fordi det bare suger og forstyrrer din søvn og gør dig til en zombie. Derfor kan natlamper til børn og småbørn være et uundværligt værktøj til at hjælpe dem med at sove hele natten.

En velplaceret natlampe til børn kan hjælpe med at lette frygten for at falde i søvn eller kaste den helt rigtige mængde glød til en fodringssession eller bleskift. Når du køber en natlampe til dine børn, skal du sørge for, at den er nem at oplade, har justerbare indstillinger og ser sød nok ud til, at den ikke vil flippe dem ud og dermed virke mod sit eget formål.

 

Har børn brug for en natlampe?

Selvom det ikke er helt nødvendigt, kan en beroligende natlampe være en fantastisk tilføjelse til dit barns værelse eller vuggestue. Lad os se det i øjnene: Mørket kan være skræmmende! Og en natlampe kan give dit barn en følelse af sikkerhed og komfort, når de driver ind i drømmeland.

 

Uanset om du ønsker at slappe af dit barn, når det begynder at slumre, etablere en godnatrutine eller afhjælpe frygten for ting, der går i stykker om natten, er der masser af natlys til rådighed til at gøre netop det.

 

Først skal du beslutte dig for, hvad du vil bruge natlyset til. Ud over at tilføje lidt lys til dit barns vuggestue eller soveværelse, fungerer nogle natlamper også til læsning, bleskift eller natmadning. Nogle har endda timere, der hjælper børn med at udvikle en søvnplan.

 

Overvej detaljer som:

  • musik og lyde
  • design
  • typer af pærer
  • farve og lysstyrke
  • alarmfunktioner
  • projicerede billeder
  • timer
  • fjernbetjening
  • plug-in eller batteridrevet

 

Du kan også lave en skræddersyet natlap med et specielt design og dine børns eget navn på lampen. På denne måde vil dit barn føle sig vigtig og elsket.

 

Projicerede billeder er populære blandt børn i alle aldre og kan være med til at skabe en afslappende atmosfære. Børn, der lærer at fortælle tiden, nyder natlys med timer og alarmfunktioner. De kan sætte pris på at vide, hvornår det er tid til at gå i seng, stå ud af sengen eller gøre klar til skole.

Hvorfor er tilstrækkelig søvn vigtigt for et barn?

Søvn er især vigtig for børn på grund af den indflydelse det har på både mental og fysisk udvikling. Søvn er tiden for genopretning og for børns kroppe til at genoplade og bevare den information, de har lært i løbet af dagen. Under dyb ikke-REM-søvn genoprettes kroppens energi, vækst og reparation sker, og vigtige hjerneudviklingshormoner frigives.

 

Søvnmangel kvæler immunsystemet, påvirker humør og adfærd negativt og kan også hæmme et barns præstationer i skolen. God søvn er en vigtig komponent for en sund livsstil.