Sjov leg med Pokemon figurer

Sjov leg med Pokemon figurer

Vidste du, at der findes mange forskellige Pokemon figurer, som er perfekte at lege med for børn? Det nye mærke Jazwares har udviklet eller overtaget en masse forskellige slags figurer, der giver børnene gode muligheder for fantasifulde lege.

Pokemon figurer med bevægelse

Mange af figurerne har bevægelse som fx en Charizard, der kan spyde med ild, eller en Blastoise, der kan skyde med vand. Der findes et væld af forskellige størrelser helt fra de små på 10 cm og så de helt store på op til 30 cm. Hvis dit barn er vild med Pokémon universet, er det værd at kigge efter Pokemon figurer fra Pocket Monster, som nok har det største udvalg af Pokemon i Danmark. Her kan du finde pakker med en figur, som ofte koster omkring 100 kr., og der findes pakker med flere figurer, hvor der er mellem 3 – 10 styks i. De helt store pakker med ti figurer koster omkring 450 kr. Her får de meget figur for pengene. Noget nyt er de super seje udviklingssæt, hvor du får alle udviklinger af en bestemt Pokemon, fx udviklet fra Pichu til Pikachu til Raichu.

Pokemon figurer er både til leg ude og inde

Børene kan bruge stuegulvet til heftige kampe, hvor de kan lege Pokemontrænere. En god social leg, hvor de kan være flere samlet om at lade de stærkeste Pokemon kæmpe mod hinanden. Udover at de kan lege med dem i hjemmet, er de også af så god kvalitet, at de sagtens kan tages med udenfor, hvor de kan lege, at de fanger dem rigtigt ude i naturen. For der findes nemlig også Pokeballs til universet, som kan tilkøbes. Pokeballs kender du måske fra tv-serierne, hvor trænerne kan fange forskellige Pokémon i en Pokeball. Sidst men ikke mindst, er de gode at have med på en lang biltur, hvor favoritterne kan sidde i barnets skød under bilturen. Hvem ved, måske de også kan finde på at slås lidt mod hinanden mens far eller mor kører bilen?

Pokémon figur til samlingen

Det kan være Pokemon figurern er til en samler i stedet. Det kan de sagtens også bruges til, da de står flotte og ligner de Pokemons, du ser i fjernsynet. Der findes helt specielle figurer til samleren, som er både mere detaljerede og større end de almindelige figurer fra Pokemon. Disse unikke figurer har dog også en anden og højere pris.

Som du kan læse her, findes der et væld af Pokémon figurer, som kan være fantastiske for børn at lege med (eller måske vokse at samle på). Og her nævner vi slet ikke alle de japanske figurer, som der også kan findes hos Pocket Monster. I Japan, hvor Pokémon stammer fra, findes der et helt unikt marked for Pokémon, som næsten aldrig ser dagens lys uden for Japan. Så hvis du fx rejser til Japan en dag, er det værd at se, om der ikke skal en helt speciel Pokémon med hjem i tasken.