Vi bliver aldrig færdige med at snakke om hør!

Vi bliver aldrig færdige med at snakke om hør!

Hør er at finde overalt. Materialet kommer i mange forskellige afskygninger. Her ikke kun fordi der er mange forskellige produkter der produceres i hør, men også fordi der findes mange forskellige måder at hør er kombineret på. Og når hør findes over det hele, hvorfor skulle det så lige være hørbukser fra Skagen Clothing? Vi har skabet hørbukser og hørtøj i 100% hør.  Hørtøj og andre varer kommer nemlig oftest ikke i 100% hør. Oftest er det vævet sammen med et andet materiale. Men dette har vi hos Skagen Clothing valgt, at vores hørbukser ikke skal være. Dette betyder at alle vores hørbukser er lavet i 100% hør, og desuden er mange af vores andre produkter i hør også ligeledes lavet i 100% hør. Der er ikke så meget at komme efter, med et par hørbukser kun indeholdende hør. Vi har skabt et par bukser hvor alle hør materialets egenskaber er i den reneste form. 

 

Når man begynder at snakke om hør og alle de positive ting der er ved materialet, så det kan for nogle godt lyde lidt nørdet. Det er en hobby som senere hen er blevet til en idé. En idé som vi er glade for der er så mange mennesker der får lov at opleve, og har lyst til at prøve ikke mindst. Vi har ikke opfundet hørbukser og hørtøj, men vi har udviklet og designet på alle vores produkter i lang tid, så vi kun tilbyder hvad vi mener er den bedste kvalitet og pasform. 

 

Vi gjorde hør til vores hobby. Menneskene bag Skagen Clothing tog deres interesse, som først kun var en del af fritiden men har senere gjort den til en forretning som de deler med så mange som muligt. Det er et materiale og en udarbejdelse vi hos Skagen Clothing er meget passioneret omkring, hvilket netop er endt ud i tøj vi går meget op i! 

 

Mange har forskellige hobby, og enkelte tager deres hobby og gør den større. Og til sidst måske endda også deler den hobby med andre. En hobby er nemlig nogle gange for god til ikke at blive delt. Når du har noget du gå meget op i og noget du brænder meget for, så kan det ikke være andet end noget som andre også vil finde interessant. Selv hvis du ikke tror andre har interesse for det, så er vi sikre på der ligemænd at finde derude. 

 

Du behøver ikke være lige så interesseret i hør som vi er. Vi håber blot at du har en forventning til os om, at vi leverer den bedste kvalitet og den bedste pasform, samtidig med at vi giver det til den bedste pris muligt. Hobby projektet er taget videre fra hobby stadiet. Det kan måske give dig incitament til det samme?