Tætningslister kan benytter til rigtig mange formål

Tætningslister kan benytter til rigtig mange formål

Tætningsllister er et begreb, der kan bruges for flere slags lister. Dog alle lister med formålet at dække over en sprække eller åbning, der typisk er opstået i forbindelse med noget byggeri eller noget renovering. Det er dog altid vigtig, at finde den rette liste til det behov som du har i den givne situation.

En tætningsliste

Tætningslister er nærmest uundværlig i en bolig eller på et kontor. Listerne er med til at gøre en finish i rummet, gøre det mere lækkert at være i, og bare generelt gør helhedsindtrykket markant bedre. Til gavn for alle. Ingen kan undvære tætningslister i forbindelse med byggeri og renovering.

Brug den gamle liste som udgangspunkt

Det kan være svært at gennemskue hvordan en tætningsliste præcist skal være. Men der er heldigvis gode råd at benytte. Den letteste mulighed for at finde en liste, der passer til et givent formål er at få fat på den gamle liste, der har siddet det givne sted. På den måde er du helt sikker på at ramme bredden og længden på listen, og så kan du sørge for at få en kvalitet, der er minimum den samme eller bedre end den tidligere tætningsliste.

Det rigtige gummi

Når du skal beslutte hvilken tætningsliste du skal indkøbe er det vigtigt, at se på hvilken type gummi den er lavet i og holde det op imod formålet og fysikken omkring det sted, hvor listen skal benyttes. Specielt hvis tætningslisten skal benyttes udenfor er det vigtigt, at undersøge hvilken slags gummi, der er tale om. For her vil listen blive påvirket af ozon. Der skal du bruge EPDM gummi, der netop kan tåle rigtigt meget. Vælger du derimod naturgummi, NR/SBR, vil listen blive nedbrudt og begynde at smuldre væk. Dette vil naturligvis ikke være hensigtsmæssigt.

Let at bestile

Det kan sagtens være en god ide at købe din tætningsliste online. Via Profillagret.dk kan du vælge mellem et enormt stort udvalg, du kan naturligvis betale på alle relevante måder, får hurtigt leveret, og du kan altid returnere samt trække på en rigtig god kundeservice. Og så kan du jo sidde i ro og mag foran computeren og vælge lige præcist du skal skal bruge af tætningslister. Og der er mange af vælge imellem hos Profillagret.dk, hvor du kan vælge mellem flere tusinde af slagsen.