Sådan kan du få no-bullshit webudvikling til din hjemmeside

Sådan kan du få no-bullshit webudvikling til din hjemmeside

For mange personer, virksomheder og organisationer er brugen af hjemmesider blevet en markant vigtig strategisk satsning. Der kan være mange forskellige årsager til dette, da hjemmesider i bund og grund kan bruges til et hav af forskellige ting.

Eksempelvis er der mange personer, der ønsker at have en hjemmeside som en form for hobbyprojekt, hvorimod andre basere deres forretning på det. Hvor end du står henne på dette spektrum, er det vigtigt, at din hjemmeside har en god og velfungerende funktionalitet og udseende.

En hjemmeside er ikke nødvendigvis bare en hjemmeside

Nu til dags findes der over en milliard hjemmeside af forskellige slags og med forskellige kvaliteter. Der kan her være tale om moderne og mere avancerede hjemmesider til simple og ældre mv. En fælles faktor for alle typerne er, at de hver især hovedsageligt bliver bedømt på de samme ting.

Oftest bliver en hjemmeside bedømt på:

  • Udseende
  • Funktionalitet
  • Brugervenligheden
  • muligheder bestemt af den enkelte hjemmeside

Eksempelvis er der mange besøgende der vil forlade en side, hvis den ser uprofessionel ud eller ligefrem ”scammy”. Derfor kan det være afgørende at arbejde med din hjemmesides udseende, hvis den ser tvivlsom ud.

Hjemmeside som del af din forretning

Afhængigt at din hjemmesides formål, kan det i langt de fleste tilfælde altid betale sig at få kompetent webudvikling. På den måde udstråler din hjemmeside mere seriøsitet, hvilket er afgørende for dig, der skal drive forretning gennem den.

Det kan være markant givende for dig at få professionel hjælp, særligt hvis du ikke har den store erfaring med kodning. Tekniske fejl, nedsat hastighed eller et helt tredje problem kan hurtigt medføre konsekvenser for din webshop eller anden online forretning.

Ved at få hjælp fra professionelle, kan du være mere sikker på, at tingene bliver gjort ordentligt. Men når det så er sagt, hvordan finder du så kompetente og erfarne webudviklere?

Flere veje til morgendagens hjemmeside

For langt de fleste vil turen oftest starte med en eller flere søgninger på Google, og i andre tilfælde ved at høre sit netværk ad. Dog kan der godt være lang vej fra et par informations søgninger til aktuel webudvikling.

Du kan her gøre brug af følgende metoder til at finde den rette webudvikler. Du bør her kigge og sammenligne de enkelte webudviklere på:

  • Antallet af anmeldelser
  • Indholdet i anmeldelserne
  • Løsninger
  • Cases / succeshistorier
  • Prisleje

Har du brug for at få lavet en hjemmeside med mange avancerede funktioner, kan det bedre give mening at tage en erfaren webudvikler. Disse har oftest også en større pris, men hvis du skal lave forretning på din hjemmeside, kan det oftest mere end ikke betale sig at få hjælp fra sådan én. Derimod, er der tale om simple hjemmesider, kan en billigere webudvikler være et bedre bud.