Hvorfor Shopware 6 er den bedste e-commerce løsning til din webshop

Hvorfor Shopware 6 er den bedste e-commerce løsning til din webshop

Shopware 6 er en webshop løsninger der er målrettet mellemstore og store virksomheder der ønsker at sælge produkter online. I Shopware er der to hovedkategorier af funktionaliteter: indbyggede funktioner og let konfigurerbare funktioner og funktioner, der skal tilføjes gennem brugerdefinerede udviklinger.

Shopware har bliver af mange betragtet som den bedste eCommerce platform inden for online shopping. Det er en platform som er i kraftig vækst både i Europa og USA.

Meget har ændret sig siden lanceringen af den nye Shopware 6, der har bragt nye funktioner og funktionaliteter og store muligheder for SMV’er til at udvikle deres forretning. I denne artikel vil du lære hvorfor Shopware 6 er den bedste eCommerce platform til din online webshop og til hvem dette vil være den helt rigtige platform.

Læs mere – fordele ved Shopware 6

Hvorfor Shopware 6 er den bedste e-Commerce platform til din online butik?

Vi har opsummeret nogle af de bedste grunde til hvorfor Shopware 6 er den bedste eCommerce platform til din webshop hvad enten du sælger i Danmark eller i flere lande. 

Fællesskabsbaseret

Det er et kæmpe udviklings fællesskab inden for Shopware, hvilket gør at har du problemer med din webshop, så er der altid hjælp at finde her. Både til almen drift af webshoppen, men også inden for udvikling af butikken.

Shopware 6 er temmelig kendt for sin fællesskabsbaserede tilgang til problemløsning.

Shopware PWA

PWA’er bliver stadig mere populære blandt Shopware-brugere. Web Apps (PWA) er ikke en særlig ny idé, men med deres kompatibilitet med e-handelsfunktioner har de mange potentialer til at forbedre indkøbsvognsoplevelser for kunderne.

Mange kendte mærker bruger allerede Shopware PWA’er til at styrke deres tilstedeværelse på markedet, da søgemaskinerne tager højde for PWA’ernes effekt på sidernes placering. PWA’er fungerer normalt godt på mobilsites, hvor mobilpræstationen for PWA’er forventes at være høj.

Hastighed og tilgængelighed er to store fordele ved at bruge PWA’er. Selv når linket er moderat eller ikke-eksisterende, kan brugerne indlæse indhold meget hurtigt ved hjælp af PWA’er. PWA’er leverer ikke kun indhold uden at tage meget tid, men giver også brugerne mulighed for at indlæse webshoppen, selv om de har en langsom internetforbindelse, eller hvis de mister forbindelsen.

Shopware PWA-funktioner

Ved at bruge Shopware PWA kan du nyde alle fordelene ved native applikationer, samtidig med at du bruger de bedste funktioner, der er tilgængelige i moderne browsere.

Organisk søgning: Googles søgemaskiner og dine kunder vil have nemt ved at finde din butik online.

Offline browsing: Brugere kan få adgang til din butik, selv med en langsom internetforbindelse.

Brugerhvervelse: På grund af den praktiske downloadmulighed er PWA mere økonomisk til at skaffe brugere.

Ydelse: Reducer din bounce rate ved at øge webshoppens hastighed

Push-meddelelser: Din butiks kunder vil komme tilbage igen og igen, hvis du opbygger et stærkt forhold ved at sende hyppige push-notifikationer om de nyeste produkter og opdateringer, som de er interesserede i.

Hver af disse funktioner påvirker handelspræstationer, engagement og konvertering betydeligt, hvilket resulterer i en betydelig stigning i omsætningen.

Forbedret system til at opfylde moderne behov

En af de største fordele ved Shopware 6, er en hurtigere og nemmere backend-administration. Funktionen leveres med kunstig intelligens, der er i stand til at komme med anbefalinger eller tilbyde menupunkter, som du kan tilpasse efter dine behov.

Desuden gør Shopwares nyligt fornyede API “Headless Commerce” til en realitet.

Derfor kan alle funktioner i Shopware 6 styres ved hjælp af API’en. Således understøtter Shopware 6 nu integration i stemmeassistenter, mobilapps og wearable-enheder. Udviklere kan også gøre brug af denne fleksibilitet og tilføje nogle spændende funktioner til platformen.

Rule Builder

Med den nye rule builder funktion kan du sende forskellige tilbud og krydssalg baseret på specifikke kundekarakteristika. Desuden kan indhold vises eller skjules i henhold til de definerede regler. Værktøjet giver dig mulighed for at målrette kunderne ved hjælp af komplekse og indlejrede regler, der er ligetil og forståelige. En intuitiv brugergrænseflade gør det muligt for selv ikke-tekniske brugere at kortlægge komplekse processer med en lille indsats.

Topfordele ved at bruge Shopware 6 til din næste webshop løsning

 

Omkostningseffektivt

Sammenlignet med andre e-handelsplatforme som Magento og Shopify tilbyder Shopware en masse funktioner og funktioner til at skabe en unik shopping oplevelse til overkommelige priser. Derfor kan man roligt sig, at den har en lavere ejerpris sammenlignet med andre handelsløsninger på samme niveau.

Høj performance

Shopware tilbyder landespecifikke kanaler, betalingsløsninger og oversættelsestilføjelser, så du kan udvikle din virksomhed på verdensplan. Dermed vil din virksomhed ikke være begrænset til kun bestemte lande.

Tilpasning

Takket være Shopware 6 kan du tilpasse din shopping oplevelse som aldrig før. Du kan nu tilbyde kunderne en helt ny oplevelse og tage din virksomhed til det næste niveau med Shopware 6.

 

Salgskanaler

Shopware 6 giver dig mulighed for at nå dine kunder via flere kanaler, uanset hvor de befinder sig, herunder deres placering og tidspunkt. Ved hjælp af salgskanaler kan du oprette effektive kampagner, opbygge markedsføringsstrategier og planlægge de bedste metoder til at øge dit salg.

 

Kundeoplevelse

Indhold og handel er problemfrit integreret med Shopware Mobile Commerce Solution ved hjælp af automatisk synergi. Med brugen af PWA får du en forbedret shopping oplevelse og bedre resultater på søgemaskinerne.

Fleksibilitet

API-første tilgang giver bedre muligheder for at benytte smarte salgsteknikker tidligere i salgsprocessen. Omfattende dækning af intentioner med out-of-the-box-funktioner. Shopware 6-softwaren leveres med muligheden for at oprette et standardfeed, men ved at tilføje denne funktion kan du virkelig tilføje noget til oplevelsen for de forhandlere, der ønsker at skille sig ud fra mængden.

Det var lidt om de forskelle der er ved at vælge et af de mest moderne og fleksible shopping system som Shopware 6. En platform som her i 2022 har vundet kraftigt frem på det danske marked og over de næste par år vil blive et naturligt første valg for mange danske virksomheder.