Derfor er det årlige varmepumpe eftersyn lovpligtigt

Derfor er det årlige varmepumpe eftersyn lovpligtigt

Hvis du har en varmepumpe, så ved du sikkert også allerede, at det for langt der for langt de fleste varmepumper kræves et lovpligtigt varmepumpe eftersyn en gang om året. Har du nogensinde undret dig over, hvorfor det er sådan, så kan du her blive klogere på det lovpligtige varmepumpe eftersyn, og hvor du kan få det billigst.

Arbejdstilsynet kræver lovpligtigt varmepumpe eftersyn

Grunden til, at du skal have lovpligtigt varmepumpe eftersyn, er, at Arbejdstilsynet kræver, at alle varmepumper med mere end 1 kg kølevæske får et eftersyn én gang om året. Derfor skal du altså sørge for at få lavet lovpligtigt varmepumpe eftersyn, hvis du har en varmepumpe med mere end 1 kg kølevæske. Det gælder for mere end 90% af de luft til luft varmepumper, der sælges i Danmark, og derfor er der ret stor sandsynlighed for, at det også gælder for lige netop din varmepumpe. Hvis du er i tvivl, er der dog hjælp at hente, for NovaSolar Service kan nemlig være behjælpelige med det og finde frem til sammen med dig, om et lovpligtigt varmepumpe eftersyn er nødvendigt for din varmepumpe. Hvis du vil vide mere om emnet, kan du her læse den komplette varmepumpe service FAQ.

Mange penge at spare ved at overholde lovpligtigt varmepumpe eftersyn

Selvom det kan virke som en irriterende ting at bruge penge på et lovpligtigt varmepumpe eftersyn, så kan det faktisk spare dig for en del penge i det lange løb. En varmepumpe, der ikke får et lovpligtigt varmepumpe eftersyn regelmæssigt, vil med tiden miste op mod 60% af sin effektivitet. Det betyder, at den varmepumpe, som, du stoler på, producerer varme på en miljøvenlig og billigere måde, med tiden begynder at miste evnen til at producere varme ligeså effektivt, og det gør det dyrere for dig at varme din bolig eller dit fritidshus op. Det betyder en stigning på varmebudgettet, og det kan blive til rigtig mange penge i årenes løb. Det betyder også, at du skal skifte din varmepumpe ud hurtigere, og det giver en ekstra udgift i form af både at købe selve varmepumpen og betale for monteringen af den igen.

Få billigt lovpligtigt varmepumpe eftersyn hos NovaSolar Service

Men det behøver ikke være en dyr ting at købe lovpligtigt varmepumpe eftersyn, for du kan nemlig bare bestille det hos NovaSolar Service. De er Danmarks billigste, når det kommer til lovpligtigt varmepumpe eftersyn, og på deres hjemmeside novasolar-service.dk kan du læse meget mere om, hvor mange fordele der er ved varmepumpe eftersyn af NovaSolar Service. For eksempel sørger NovaSolar Service for at ringe dig op på et tidspunkt, der passer dig, efter du har skrevet dig op på deres hjemmeside, og så kan I sammen aftale et tidspunkt til lovpligtigt varmepumpe eftersyn. Når det igen er tid til service på din varmepumpe, ringer NovaSolar Service dig op igen og minder dig om det. Og du kan altid opsige din serviceaftale, for der er ingen binding hos NovaSolar Service.