De 5 mest populære Audi modeller

De 5 mest populære Audi modeller

Audi er tysk kvalitet, når det er bedst, og designet af de lækre biler, er også helt i top. Derfor kører der på de danske veje også mange biler fra Audi rundt, og ifølge de Danske Bilimportører blev der i 2020 registreret 8.000 nye Audi, hvilket svarer til 4% af de samlede nyregistrerede biler samme år. Audi har mange forskellige modeller, og her får du en liste over de 5 mest populære modeller fra Audi – samt et tip om, hvordan du selv kommer til at køre i en.

1. Audi A3

Den klart mest populære Audi i 2020 var modellen Audi A3. Audi A3 er en lille mellemklassebil, der er proppet med alt, hvad Audi har at byde på. Den nye model Audi A3 Sportsback er kompakt og sportslig, og så er den mere digital, end bilen nogensinde har været før. Blandt andet har den fået parkeringsassistent og adaptiv hastighedsassistent.

2. Audi A4

Audi A4 rullede første gang ud på vejene i 1994, og siden er bilen blevet toptunet af et par omgange, så den bliver stadig lækrere og bedre. Audi A4 befinder sig i den store mellemklasse, og den fås i flere forskellige modeller, hvilket gør, at det også kan være en meget alsidig bil, og den kan for eksempel både fungere som en firmabil eller en familiebil.

3. Audi Q3

Af de lidt større Audimodeller, der er populære, finder du Audi Q3. Modellen er en SUV, der er bygget til at være familiebil med masser af plads og godt med Audi-teknologi. Audi Q3 har et lidt mere råt udseende end de lidt mindre mellemklassebiler fra Audi, så den ser meget sporty ud, samtidig med at den også er super praktisk.

4. Audi A6

Med en Audi A6 får du en bil, der får dig frem i tilbagelænet stil. Den nye model af Audi A6 giver endnu mere plads indvendigt, så du kan sidde i bilen komfortabelt med både god benplads, skulderplads og loftshøjde. Audi A6 er altså en bil, der er god til dig, der skal køre langt både i hverdagen og i fritiden.

5. Audi Q2

Audi Q2 er endnu en af Audis SUV’er, og den giver dig masser af køreglæde. I bilen får du et komplet digitalt instrumentbræt, som du kan tilpasse dine egne behov, samtidig med at du selvfølgelig får den komfort og det design, der hører med en Audi.

Kunne du selv tænke dig at køre i en Audi, så kan Audi privatleasing være noget for dig. Hos BMC Leasing kan du få Audi leasing billigt, så du kan få mere bil for dine penge og måske frigøre penge i budgettet til andet. På bmcleasing.dk kan du se, hvilken Audi leasing, du kan få lige nu, og du kan også finde oplysninger til booking af en prøvekørsel, så du kan få Audi privatleasing hurtigst muligt. Der er mange fordele ved at vælge Audi leasing hos BMC Leasing, blandt andet kan du selv bestemme længden på din leasingperiode. Læs mere om Audi privatleasing på bmcleasing.dk.